Ortansa Giurgiu
Învăţământ gimnazial / Matematica
Colegiul National "Mihai Viteazul" - Ploiesti - 2006-2010
Doamna profesoara m-a modelat ca om si m-a facut sa imi placa matematica, sa simt ca pot mai mult decat spun cei din jurul meu.
 
1 mulţumire
Toate povestile (1) Imi este profesor (0) Mi-a fost profesor (1) Este profesorul copilului meu (0) Imi este coleg de catedra (0)
Nicolescu Ioana - mi-a fost profesor

Învăţământ gimnazial / Matematica - Colegiul National "Mihai Viteazul" - Ploiesti - 2006-2010

Orele de matematica reprezentau in gimnaziu, pentru mine, o bucurie, singurul motiv multumita caruia imi facea placere sa ma ridic din pat dis-de-dimineata. Doamna profesoara ,in afara faptului ca m-a modelat ca om, asa cum a facut cu toti elevii dansei, m-a facut sa imi placa matematica, sa simt ca pot mai mult decat spun cei din jurul meu. Si a avut dreptate. Dupa multe ore de lucru, dupa multe teme, pe care imi era rusine in primul rand de dansa sa nu le fac, clasa din care faceam parte a reusit sa obtina la examenul de matematica din clasa a VIII a cele mai mari note, fiind oficial clasa cu cele mai bune rezultate din judetul Prahova. Ii multmesc enorm doamnei profesoare pentru ca m-a facut sa indragesc matematica, dar mai ales pentru ca a format persoana care sunt azi.

18 decembrie 2012

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.