Ecaterina Bogdan
Învăţământ gimnazial / Matematica
Scoala Gimnaziala Bicles - Bacles - 1982
Dascalul de ieri de azi si de maine ! Diriginte deosebit,are o imaginatie bogata ,creativitatea o caracterizeaza, empatica ,o fire energica si mereu vesela ,inspirand siguranta si incredere celor din jur. Imbina umorul lui Creanga si al lui Caragiale cu multa usurinta, "limba lui Esop "o insotea in toate situatiile Stilul de predare era pe intelesul nostru ,cand explica ceva nou noi eram "asistenti".
 
0 mulţumiri
Toate povestile (1) Imi este profesor (0) Mi-a fost profesor (1) Este profesorul copilului meu (0) Imi este coleg de catedra (0)
Bogdan Katy - mi-a fost profesor

Învăţământ gimnazial / Matematica - Scoala Gimnaziala Bicles - Bacles - 1982

Dascalul de ieri de azi si de maine !
Diriginte deosebit,are o imaginatie bogata ,creativitatea o caracterizeaza, empatica ,o fire energica si mereu vesela ,inspirand siguranta si incredere celor din jur. Imbina umorul lui Creanga si al lui Caragiale cu multa usurinta, "limba lui Esop "o insotea in toate situatiile
Stilul de predare era pe intelesul nostru ,cand explica ceva nou noi eram "asistenti".adica urmaream la tabla.
Mereu statea cu noi elevii si ne lua si apararea cand aveam dreptate si eram sinceri.O caracteriza punctualitatea, corectitudinea,si ura minciuna . La ore spunea:"prietena succesului tau se numeste ATENTIE "

9 ianuarie 2017

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.