Andreea Mirela Călin
Învăţământ gimnazial / Matematica
Colegiul National "Spiru Haret" - Bucuresti - 2013
Vă mulţumesc pentru toată răbdarea şi tot sprijinul acordat. Ştiţi că am trecut printr-o problemă destul de serioasă pentru mine dar cu sprijinul părinţilor şi al profesorilor , dar mai ales cu al dumneavostră, am trecut mai uşor peste ea.
 
1 mulţumire
Toate povestile (1) Imi este profesor (1) Mi-a fost profesor (0) Este profesorul copilului meu (0) Imi este coleg de catedra (0)
Vrînceanu Gabriel - imi este profesor

Învăţământ gimnazial / Matematica - Colegiul National "Spiru Haret" - Bucuresti - 2013

Vă mulţumesc pentru toată răbdarea şi tot sprijinul acordat. Ştiţi că am trecut printr-o problemă destul de serioasă pentru mine dar cu sprijinul părinţilor şi al profesorilor , dar mai ales cu al dumneavostră, am trecut mai uşor peste ea. Mi-aţi dat încredere în mine şi m-aţi ajutat să-mi placă matematica.Sunt fericită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că am întâlnit un profesor ca dvs.Şi părinţii mei vă mulţumesc pentru câtă răbdare aţi avut cu mine şi mai ales ca I-am împlinit visul tatălui meu, să-mi placă matematică. Vă doresc tot binele din lume, să fiţi sănătos şi să aveţi o vacanţă liniştită şi fericită alături de familia dvs. Andreea Mirela Călin

21 iunie 2014

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.