Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

S.O.S. vacanța de Paște! - 5 activități wow care distrează întreaga familie

Activități de Paște pentru întreaga familieÎn toiul dezbaterilor, al ipotezelor și al sugestiilor care treceau rapid de la una la alta, am rămas cu un singur gând: vacanțele - mari, mici sau cum or mai fi ele - pot pune părinții într-o adevărată încurcătură. De la dileme culinare, vestimentare sau sociale („mergem la ai tăi sau ieșim cu Popeștii la un tenis de câmp, la Mogoșoaia?“), sărbătorile pascale aduc în dar copiilor și o vacanță mult așteptată. Jocuri, ieșiri în parc cu prietenii, desene pe săturate, seri prelungite, dimineți lenevite, bunici, cadouri, pofte, mofturi – toate le vin pe tavă celor mici, transformând acest răstimp de odihnă într-un adevărat răsfăț.

Pentru cei care au decis meniul de Paște sau ordinea vizitelor obligatorii (părinții ei, părinții lui, prietenii ei, rudele ei), dar habar n-au cum să se distreze alături de cei dragi în timpul liber, specialiștii Intuitext în educație le oferă câteva idei. Citiți, alegeți, dar atenție: pericol (mare) de distracție!

Bucurați-vă de jocurile „cool“ de astăzi

Oricât de mult ne-am distra alergând, ascunzându-ne sau imitând-o pe Baba Oarba, jocurile digitale de astăzi oferă copiilor momente extrem de distractive. În ciuda pericolelor din spațiul cibernetic, tehnologia are și beneficii indubitabile. De exemplu, Școala Intuitext este o platformă online de învățare ce îi ajută pe copiii din clasele I, a II-a și a III-a să învețe diverse noțiuni predate la școală prin intermediul jocurilor educaționale, al experimentelor inedite sau al filmulețelor explicative.

Citiți continuarea articolului.

 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: ScoalaIntuitext | 12.04.2017 12:29 | 763 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 52 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

317 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN