Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

România programează la Hour of Code - cel mai mare eveniment de educaţie din lume îşi deschide înscrierile

Din 2014, Adfaber.org aduce în România Hour of Codecel mai de amploare eveniment IT din lume”, cel care oferă contextul de învățare digitală și care își propune să facă din programare un limbaj accesibil elevilor începând cu școala primară și până la liceu.

 

„În ultimii doi ani, evenimentul s-a bucurat de o popularitate în creștere ajungând astfel la 1.731.861 de participanți în România. Ne dorim și în acest an să le oferim copiilor din școlile și liceele din România șansa să învețe programare într-un mod simplu și interactiv, cu scopul de a fi pregătiți și adaptați societății în care trăim.

Hour of Code

De aceea, ne-am propus ca în 2017 să ajungem la peste 500.000 de tineri în cadrul evenimentului Hour of Code” a declarat Alin Chiriac, CEO & Founder ADFABER.

 

Intră și tu în lumea digitală Adfaber între 4 şi 10 decembrie!

Transformă lumea prin tehnologie în cadrul Hour of Code, evenimentul în care, timp de o săptămână, oricine, de oriunde poate învăța bazele programării gratuit cu ajutorul tutorialelor interactive de pe ro.code.org și astfel realiza un pas spre o viitoare carieră în programare.

Implică-te prin organizarea unui evenimentHour of Code la tine în oraș sau promovarea evenimentului pe reţelele sociale. Mai mult decât atât, îți poți folosi abilitățile pentru a susține învățarea digitală - află mai multe detalii pe pagina oficială a evenimentului.

Până pe 30 noiembrie îți poți înscrie evenimentul pe hourofcode.ro și astfel să înveți ceva nou, să te dezvolți și să inspiri - totul în doar o oră. De asemenea, încurajează și tinerii din școala, comunitatea sau compania ta să facă primii pași în programare!

 

Alătură-te și tu evenimentului ca susținător și, alături de Adfaber, haideți să creionăm un viitor frumos pentru tinerii din România!

 

Sponsorii proiectului Hour of Code 2017 în România sunt: Banca Transilvania, Bitdefender, Carrefour România, Google, Christian Tour și UPC.

 

Mai multe detalii despre Hour of Code puteți accesa la www.hourofcode.ro

Galerie foto: http://bit.ly/2zIQMTg

Înscrieri la hourofcode.com/ro

Învață pe: ro.code.org/learn

Link Facebook: facebook.com/HourofCodeRo/

 

Despre code.org

Code.org, inițiator Hour of Code, este o asociație nonprofit dedicată promovării tehnologiei computerelor în școli, ca și în rândul femeilor, un segment slab reprezentat în acest domeniu de expertiză.

 

Despre Adfaber

Adfaber.org este o organizație nonprofit ce promovează tehnologia în domenii în care aceasta poate avea cu adevărat un impact pozitiv. Educația este unul dintre cele mai importante dintre aceste domenii, alături de sănătate și mediu.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 20.11.2017 15:41 | 1280 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 50 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

312 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN