Şcoala cu
bune practici

39 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Proiectele pentru Mediu și Educație Profesională pot câștiga până la 15.000 de euro

Tara lui Andrei

Dacă ai o idee ce ar putea schimba în bine Mediul sau Educația Profesională, înscrie proiectul tău în competiția Idei din Țara lui Andrei pentru a deveni realitate!

Competiția aduce finanțări totale de 150.000 de euro pentru proiectele de impact care pot ajuta Mediul sau Educația Profesională din România.

Anul acesta, sunt finanțate cu unul din cele două granturi, de 5.000 de euro sau 15.000 de euro, proiectele sustenabile, cu impact pe termen mediu și lung pentru unul din cele două domenii.

Etapele competiției

Proiectele pot fi înscrise până la data de 17 noiembrie 2016, ora 18:00. A doua etapă a competiției constă în perioada de votare a publicului (23 noiembrie – 1 decembrie, ora 18.00). În etapa a 3-a (23 noiembrie – 6 decembrie), proiectele vor fi evaluate de juriul competiției Idei din Țara lui Andrei. Câștigătorii competiției vor fi anunțați pe 7 decembrie.

Punctajul final pentru fiecare proiect este compus din 70% - evaluarea juriului și 30% - votul publicului.

Pentru a fi eligibile, persoanele fizice trebuie să încheie un acord de găzduire proiect cu un ONG sau cu o instituție publică sau de învățământ care vor juca rol de organizație gazdă.

Domeniile competiției

Idei din Țara lui Andrei susține și finanțează proiecte care contribuie la dezvoltarea educației profesionale și tehnologice din România, proiecte care îmbunătățesc actul educațional, îmbogățesc baza materială și încurajează dezvoltarea competențelor transversale și profesionale ale elevilor și profesorilor din învățământul profesional și tehnologic, public.

Totodată, competiția susține și finanțează proiecte care încurajează și promovează folosirea eficientă și responsabilă a resurselor naturale, care inovează pentru protecția mediului, care contribuie la îmbunătățirea calității aerului și a apei, la reducerea poluării, la creșterea eficienței energetice, la extinderea spațiilor verzi și a zonelor împădurite sau ecologizarea zonelor naturale/spațiilor publice.

Educația profesională și protecția mediului reprezintă două direcții importante în dezvoltarea sustenabilă a societății. Scopul proiectului este să ofere acces la educație și formare profesională în rândul tinerilor și adulților din România și să-i aducem pe aceștia mai aproape de principiile ecologice.

Idei din Țara lui Andrei oferă tuturor românilor șansa să se alăture acestui demers național și să propună idei de viitor pentru comunitățile din care provin.

Află aici cum te poți înscrie în competiție.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 01.11.2016 08:02 | 4760 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (1)

0 0

16.11.2016 00:03 seracin1946

Căutam operator/operatoare calculator pentru publicare anunțuri. Nu este necesară prea multă experiență. Se lucrează comod de acasă sau de oriunde aveți acces la internet. Se oferă contract de comision. Cerințe: cunoștințe minime PC, seriozitate, perseverență, conexiune internet. Se acordă instruire gratuită sub forma unor lecții trimise pe mail. Câștigul depinde numai de dvs. Mai multe detalii puteți obține trimițând un e-mail cu subiectul ”INFORMAȚII” pe adresa seracin1946@yahoo.com

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«MARTIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

148 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN