Jocuri educaţionale

La loc pe hartă
Harta administrativă a României
Geografie Clasa a VIII-a

Duelul primăverii
Probleme care se rezolvă prin 1-2 operaţii
Matematica Clasa a II-a

Pericol de explozie
Adunări şi scăderi în concentrul 0-10000
Matematica Clasa a III-a

Limba și literatura română clasa a V-a – Manualul Intuitext care deschide pofta elevilor pentru citit

Una dintre cele mai apăsătoare probleme invocate de părinți și cadre didactice atunci când vine vorba de abilitățile de comunicare ale copiilor este inapetența pentru lectură. Oricât de frumos ar fi prezentate, oricât de atrăgătoare ar fi coperțile, ilustrațiile sau calitatea hârtiei, cărțile par a fi – în era digitală parcă mai acut – tot mai puțin pe placul elevilor. Ținând cont de preferințele copiilor din era online-ului, profesori de Limba și literatura română de renume au creat un manual inedit, care să trezească interesul pentru lectură și care să le dezvăluie în mod natural frumusețea cititului, beneficiile și importanța acestei îndeletniciri.

Manual Intuitext Limba si literatura romana clasa a V-a

În plus, activitățile propuse încurajează, pe lângă plăcerea de a citi, și scrierea creativă, abilitățile de comunicare orală și de exprimare, liber și ușor, în orice context.

Iată, în plus, și alte motive pentru care manualul Intuitext de Limba și literatura română este alegerea perfectă pentru elevii de clasa a V-a:

6 moduri prin care manualul Intuitext de LLR pentru clasa a V-a dezvoltă abilitățile de comunicare ale elevilor

Exerciții din categoria Lucrați împreună, prin care elevii descoperă lucruri interesante într-un mod plăcut, în timp ce învață să gândească, să relaționeze cu colegii și să lucreze în echipă în mod armonios.

pag 75, ex 24

Activități de învățare sub formă de joc. Astfel, într-un mediu relaxat și plăcut, elevii îmbină ludicul și educația și înțeleg mult mai ușor noțiunile dificile la școală.

pag 66, ex 1

Exerciții special concepute pentru elevii pasionați de digital. Atât de pasionați de mediul digital, copiii vor studia cu plăcere acest manual în care regăsesc elemente din online, așa cum sunt de exemplu... emoticoanele.

pag 61, ex 6

Rubrica Dovedește-ți creativitatea le propune elevilor activități inedite, care le încurajează curiozitatea și le dezvoltă abilitățile de scriere creativă sau de comunicare orală.

pag 23

Exerciții ce îi provoacă pe elevi să-și exerseze scrierea creativă și să-și folosească imaginația realizând texte inedite, de care să fie foarte mândri.

pag 14, ex 18

Se acordă o importanță deosebită dezvoltării Inteligenței Emoționale a elevilor. Pentru ca ei să se simtă bine la școală și să-și dorească în mod natural să învețe cât mai multe lucruri noi, autoarele manualului au conceput activități plăcute, care să-i ajute să-și păstreze atitudinea pozitivă în raport cu școala.

pag 13, ex 2


În plus, alegeți manualele INTUITEXT și, după finalizarea procesului de alegere, veți beneficia de:

• Abonament Didactic Premium pe o perioadă de 6 luni;

• Proiectarea unităților de învățare;

• Planificarea calendaristică;

• Teste de evaluare inițială și semestrială;

• Pentru utilizarea eficientă a ediției digitale veți beneficia de suportul nostru pe toată durata anului școlar.

Buton Descarcă manual PDF

Propus de: Editura_Intuitext | 15.09.2017 15:49 | 3360 vizualizări

Comentarii (4)

0 0

08.10.2017 12:00 aristida

Nu inteleg din aceasta prezentare daca manualul exista si in volum sau doar in format digital si cum poate fi achizitionat!

0 0

09.10.2017 10:35 Editura_Intuitext - Autor

Buna ziua. Manualul este creat atat in varianta tiparita, cat si digital. Astazi s-a deschis aplicatia de alegere a manualului de Limba si literatura romana pentru clasa a V-a, asa incat va puteti exprima optiunea din acest punct de vedere. Dupa incheierea acestei etape si dupa ce veti primi manualele in scoala, le vom putea comercializa si noi. Cu drag, echipa Intuitext!

1 0

11.10.2017 18:08 lavilaura

Manualul este de departe cel mai bun dintre cele avizate. Din păcate, are şanse mici să fie ales, de vreme ce a beneficiat de o prezentare deficitară, în şcoli, ca să nu spun, inexistentă. Păcat, mare păcat!

0 0

16.10.2017 11:15 Editura_Intuitext - Autor

Buna ziua. Va multumim pentru mesaj si pentru cuvintele frumoase. Cu drag, echipa Intuitext.

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 11 evenimente

«OCTOMBRIE 2017»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Cum percepeți lipsa auxiliarelor la clasele primare la această dată? (Important este sa si comentati)

287 voturi | 6 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: dorinel1969 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Abonaţi-vă la Premium și veți avea mai multe puncte la dosarul personal!