Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Exclusiv pe Didactic.ro - CLR clasa I - Descărcați manualul Intuitext CLR 1 în format PDF

Procedura de licitație pentru manualele CLR clasa I s-a încheiat în data de 20 ianuarie 2015. După cum știți, Intuitext se află printre câștigătorii licitației. Acum manualul Intuitext poate fi făcut public.

Editura Intuitext are serie completă de manuale aprobate: CLR și MEM atât la clasa I, cât și la clasa a II-a.

Vă invităm să descărcați manualele Intuitext CLR clasa I:

Descărcați manualul Intuitext CLR clasa I semestrul I

Descărcați manualul Intuitext CLR clasa I semestrul II

În perioada următoare va începe procedura prin care învățătorii comandă manualul după care doresc să lucreze, de pe site-ul specializat al ministerului.

Consultați manualul digital Intuitext CLR clasa I

Consultați manualul digital Intuitext CLR clasa II

După centralizarea comenzilor, manualele vor fi trimise către inspectoratele școlare, pentru a fi distribuite în școli.

Pe Didactic.ro vom posta calendarul pentru selecția și distribuția manualelor de îndată ce ministerul îl va face public.

Manualele Intuitext CLR 1 sunt însoțite de caiete auxiliare pentru semestrul I și pentru semestrul II.

Comandați caietul auxiliar Intuitext CLR 1 semestrul I

Comandați caietul auxiliar Intuitext CLR 1 semestrul II

Comenzile pentru caietele auxiliare pot fi făcute și prin telefon, la 0372.156.300 sau prin email, la vanzari@intuitext.ro.

Ce părere aveți despre Abecedarul de clasa I Intuitext?

 

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 20.01.2015 18:35 | 63962 vizualizări

Aflați mai multe despre Manuale și auxiliare Intuitext

Oferta Intuitext de caiete pentru anul școlar 2018-2019 - De la clasa Pregătitoare până la clasa a V-a învățăm cu plăcere!

Editura_Intuitext | 15.05.2018

0 comentarii

Caietul INTUITEXT de Limba și literatura română pentru clasa a V-a - le dezvăluie elevilor plăcerea cititului și le dezvoltă abilitățile de comunicare

Editura_Intuitext | 23.01.2018

0 comentarii

Manualul digital Intuitext de Matematică clasa a V-a – manualul numărul 1 pentru un an școlar sub semnul performanței

Editura_Intuitext | 20.09.2017

4 comentarii

Caietele elevului INTUITEXT pentru ciclul primar - De ce sunt alegerea perfectă atât pentru învățători, cât și pentru elevi

Editura_Intuitext | 01.09.2017

2 comentarii

Manualul INTUITEXT de Limba și Literatura Română clasa a V-a – un instrument excelent pentru invățarea centrată pe elev

intuitext | 02.08.2017

1 comentariu

Comentarii (41)

4 1

20.01.2015 20:35 carolinaeliza40

As dori si proiectarea unitatilor de invatare la romana si matematica!!!

2 1

21.01.2015 07:43 ionutap

si eu !

2 0

23.01.2015 11:35 intuitext - Editura Intuitext

Vă rugăm să trimiteți solicitarea dvs la scoala@intuitext.ro. Veți primi pe email Ghidul învățătorului, care conține planificarea calendaristică și proiectarea unităților de învățare.

5 10

21.01.2015 10:18 pambrozie20

Nu-mi place!
Mi se pare foarte comercial.
Nu inteleg cum au fost alese numele copiilor care prezinta cartea. Prin eliminare, am inteles care este numele baiatului si care al fetei. Oare nu exista atatea nume romanesti care puteau fi folosite? Trebuiau introduse niste nume nerelevante?
Nerelevante sunt si unele detalii din descrierea copiilor: ca de exemplu zodia etc. Este oare important sa dam senzatia ca numai niste copii "cool" pot invata in clasa I?

4 11

21.01.2015 11:08 Scrabblera

Exact. Intrebare: pentru cine sunt textele din primele pagini ale manualului? Copilul nu stie inca sa citeasca. In plus, majoritatea cuvintelor folosite sunt necunoscute pentru el, chiar daca le citeste invatatoarea... De asemenea, paginile sunt foarte incarcate, desenele sunt inghesuite.
Cerculetele folosite in loc de liniute, pentru a sugera ca acolo lipseste o litera care trebie completata, sunt nefericit alese, se confunda cu o-ul !

8 0

21.01.2015 21:50 intuitext - Editura Intuitext Acest comentariu a fost moderat de intuitext

Numele personajelor Aris și Maia, chipurile acestora, vestimentația lor, au fost alese în cadrul unor focus-grupuri organizate cu copiii. Am considerat că este necesar să ținem seama de preferințele copiilor pentru că ei sunt beneficiarii acestui manual. Numele exprimă diversitatea onomastică; un nume il primim la naștere si este parte din identitatea noastra. “E frumos că e al meu”, chiar daca unora nu le place.

Prezentarea personajelor, în primele pagini ale manualului, ca și Jurnalul secret sub forma unor benzi desenate, au rolul de a capta atenția elevilor, de a răspunde nevoii lor de joc și joacă, de a-i familiariza cu povestea a doua personaje, copii asemenea lor, care îi vor însoți pe tot parcursul învățării, care le vor fi tovarăși în aventura cunoașterii, vor veni cu provocări, vor oferi sprijin, vor explica... Nu trebuie ca aceste pagini să fie citite de către copii, decât dacă în clasă sunt copii care știu să citească. Pot fi citite de învățător sau se poate folosi manualul digital, unde fiecare personaj se prezintă.

Aris și Maia sunt copii ca și cei care utilizează manualele, au calități și defecte, își recunosc defectele, au preferințe, au secrete. Nu vrem să inducem copiilor ideea că aceste personaje sunt perfecte întrucât acest lucru le-ar crea complexe. La această vârstă, copiilor încă le e frică de întuneric, unii se tem de albine, alții uită unde își pun lucrurile, încă nu sunt în totalitate autonomi, au nevoie de noi, adulții.

1 6

21.01.2015 23:36 Maggie305

Ca de obicei, manualele sunt achiziționate în urma unei licitații, la preț de dumping. Prezentarea lecțiilor depășește uneori vârsta elevilor prin folosirea excesivă a unor neologisme pe care copiii nu le cunosc la vârsta respectivă și nu mai sunt prezentate intr-un stil atractiv făcând comparație cu manualele existente in generația părinților. De aici se deduce din ce motive învățătorii utilizează,mbineînțeles si conform programei școlare, caiete auxiliare (care sunt alese tot pe criterii comerciale), iar mai târziu profesorii utilizează culegeri, la fel de neatractive, din manuale elevul nereusind să înțeleagă și să asimileze chintesența lecției.

3 10

21.01.2015 10:35 pambrozie20

Inca ceva... Parca este o revista pentru adulti/copii cumparata de la chioscul de ziare, nu un manual scolar care impune o anumita tinuta, cel putin morala, daca nu si educativa (vezi lipsa uniformelor, coafuri "la moda", nu codite impletite sau cel putin parul strans, fata nu stie unde isi pune lucrurile... etc.).
Nu stiu de cate ori va fi nevoie in viata sa scriu ARIS, poate doar daca imi voi numi copilul asa (Doamne fereste!), dar MARIA sigur scriu de mai multe ori!

4 10

21.01.2015 11:10 Scrabblera

Daca tot voiati un nume de baiat cu A, puteati sa folositi ALIN - este incomparabil mai raspandit decat nefirescul ARIS...

2 1

31.01.2015 16:05 Scrabblera

OK, intre timp m-am lamurit, mi-a trimis informatii cineva care e la curent cu viata mondena a Bucurestilor: Pe baiatul Andreei Esca il cheama Aris, iar pe fata - Alexia Margot. Pe fiica lui CRBL o cheama Alesia. Pe gemenii Nicoletei Luciu: Kim, Kevin si Karoly (macar ultimul se justifica). Un cunoscut antrenor de fotbal si-a botezat fiica Maia. Pai de ce nu spuneti asa? Acum e de inteles...

0 0

31.07.2015 20:41 CarmennIon

Am consultat manualele chiar de la aparitia lor , fara sa fi avut clasa I . Din interesul, dar si din curiozitatea de a fi la curent cu invatamantul modern. Ei bine, m-au fascinat. De la dragutele personaje care poarta nume in ton cu timpurile moderne in care traim, pana la abordarea integrata a curriculum-ului. Elevii sunt extrem de receptivi, cu totii stim lucrul acesta, la nou. Numele celor doua personaje care ne insotesc pe tot parcursul manualelor, sunt, cu siguranta, primite firesc de catre elevi, pur si simplu pentru ca ei sunt mult mai deschisi decat adultii, la modern. Am citit mai-sus nume ale copiilor unor persoane din lumea mondena, ca sa zic-asa ; nu doar acestia aleg numele copilului lor Kim, Kevin, etc. , ci si noi, ceilalti, intelectuali sau nu. A , si inca ceva : care or fi nume relevante si ce ar releva , oare?! Cu respect.

12 1

21.01.2015 12:46 GabrielaColteanu

Consider ca manualul este bun, frumos ilustrat, adaptat la stilul de viata actual. Recenziile negative pe care le-am citit mi se par deplasate, aratand o mentalitate invechita. Trebuie sa ne dorim evolutia si sa fim deschisi la minte ca sa acceptam cu optimism noul din viata.

13 1

21.01.2015 18:22 S. M. Antoaneta

Subscriu acestei opinii.
Este necesar sa tinem pasul cu cei mici!
Este cam greu..... !?..... pentru adulti ???!!!!

1 0

31.07.2015 20:40 CarmennIon

Am consultat manualele chiar de la aparitia lor , fara sa fi avut clasa I . Din interesul, dar si din curiozitatea de a fi la curent cu invatamantul modern. Ei bine, m-au fascinat. De la dragutele personaje care poarta nume in ton cu timpurile moderne in care traim, pana la abordarea integrata a curriculum-ului. Elevii sunt extrem de receptivi, cu totii stim lucrul acesta, la nou. Numele celor doua personaje care ne insotesc pe tot parcursul manualelor, sunt, cu siguranta, primite firesc de catre elevi, pur si simplu pentru ca ei sunt mult mai deschisi decat adultii, la modern. Am citit mai-sus nume ale copiilor unor persoane din lumea mondena, ca sa zic-asa ; nu doar acestia aleg numele copilului lor Kim, Kevin, etc. , ci si noi, ceilalti, intelectuali sau nu. A , si inca ceva : care or fi nume relevante si ce ar releva , oare?! Cu respect.

3 7

21.01.2015 18:49 lianste

manualele scolare reprezinta o mare afacere pt autori (si nu numai pt ei)!....ce sa mai fie ei atenti la continut?!!!

4 6

21.01.2015 18:57 lianste

mentalitatea post moderna presupune evolutie...este aceasta evolutie? eu n-o vad!
suntem din ce in ce mai handicapati si retardati ...important e telefonul modern, facebook-ul, look-ul , fashion-ul, make-up-ul samd EVOLUTIE? HA! fiti oameni buni...COOL!!!

Stiti ce spunea Malraux...un om destept..? ca civilizatia inseamna moarte!...

11 0

22.01.2015 08:46 Mituki Acest comentariu a fost moderat de angelailas

Buna ziua, am citit din comentariile afisate aici si un singur lucru vreau sa spun si anume ca nu conteaza nimic altceva decat rezultatul final: invata copiii mai mult decat inainte sau nu?! Restul sunt vorbe in vant ... :). Rabdare, maturitate, corectitudine si intelepciune !!!

7 1

22.01.2015 12:47 smonicaiuliana

Manualul este cu siguranta ceva nou pentru multi dintre noi...si pentru ca m-am saturat de acest sablon invechit de atatia ani, acest manual mi se pare chiar bun...dragii mei, copiii nostri stiu mult mai multe decat stiam noi la varsta lor si cu siguranta stiu si ca Aris e nume de baiat...un mare ajutor vine de la formatul digital al manualului...imi aduc aminte ca acum vreo 8 ani am consultat un manual din occident si era asemanator in multe privinte...Concluzie: Imi place !

7 1

23.01.2015 17:40 Anita Dulman - Autor manuale Intuitext

Ne bucuram ca, trecand dincolo de obiectul in sine ,manualul, ati intuit stradania grupului mare de oameni care a lucrat ca sa concretizeze cerintele armonizarii cu alte sisteme de educatie , dar si respectul fata de valorile noastre pedagogice.
multumim

10 1

22.01.2015 15:50 george_alexandrescu

Am răsfoit manualul digital de CLR 1 de la Intuitext, pot sa zic ca sunt încântat. Este timpul să evoluăm, să fim mai aproape de copii, care, vrem să acceptăm sau nu, sunt schimbați, sunt mai aproape de tehnologie decât suntem noi.
Animațiile pe care le-am văzut respecta metodica predării limbii române, așa cum o știm cu toții de pe băncile Școlii Normale sau ale Liceului Pedagogic. E minunat cum, prin tehnologie, se evidențiază pașii pe care mulți dintre noi îi urmează, atunci când aplicăm la clasă metoda fonetică analitico-sintetică. Felicitări autorilor pentru un manual reușit.

6 1

23.01.2015 17:35 Anita Dulman - Autor manuale Intuitext

Multumim pentru aprecierile de ordin metodic si pentru feedback - ul pozitiv pe care ni - l oferiti.

1 4

27.01.2015 16:03 Scrabblera

Domnisoara, incercati sa folositi corect cratima aia... Sper ca n-ati scris si in manual asa! Spre informarea dv.: NU SE LASA SPATIU inainte si dupa cratima.

4 1

27.01.2015 16:08 angelailas Acest comentariu a fost moderat de emil

Vă rugăm să păstrați un ton civilizat când vă adresați colegilor. Aici este Cancelaria Națională, in care discutam respectandu-ne reciproc, folosind argumente, criticand ideile si nu persoane. Comentariile indecente, agresive care nu respectă interlocutorii vor fi șterse, iar contul dvs banat.

0 2

27.01.2015 16:17 Scrabblera

Ce anume era necivilizat? Corectura de punctuatie?

6 0

23.01.2015 17:55 Elena_01-09

Imi place. Astept cu nerabdare sa il pot comanda si apoi folosi cu elevii. Este un manual pentru copiii de astazi: metodic, modern, vesel, ancorat in realitate. Copiii isi regasesc aici preocuparile, interesele, jocurile pe care le indragesc foarte mult.

3 0

23.01.2015 20:12 Anita Dulman - Autor manuale Intuitext

Feedback - ul dumneavoastra surprinde aspecte pentru care intreaga echipa a lucrat:bucuria copiilor care se regasesc in aceasta carte, dar si bucuria dumneavoasra, a cadrului didactic pentru care, nădăjduim, am elaborat un bun suport profesional.
Mult succes!
Va multumim!

8 1

23.01.2015 21:34 luliboy

Că suntem un neam de „Gică Contra” nu mai e o noutate pentru nimeni. Am parcurs cu interes comentariile, pe alocuri deplorabile, ale unor părinţi sau viitor părinţi a căror singură preocupare este să găsească nod în papură pentru orice.
N-ar fi mai bine dacă ne-am concentra mai mult pe nevoile copiilor decât să ţinem prelegeri despre nişte lucruri banale, aşa cum sunt numele unor personaje care prezintă o carte? Asta e important? Că băiatul se numeşte Aris şi fata Maia?
Eu zic că după asemenea opinii „competente” nu trebuie să ne mai mire că avem atâţi copii care nu reuşesc să treacă peste examenul de Bacalaureat. Ei sunt doar produsul unor mentalităţi mediocre pentru care culoarea părului şi prenumele personajelor sunt mai importante decât mesajul pe care ele îl transmit în acest manual.
Părerea mea e că manualul e foarte bun, scris coerent şi care, în mod normal, prezentat aşa cum se cuvine, îşi atinge ţinta. Adică ajunge la mintea şi la sufletul elevului anului 2015. Elev care s-ar putea sa raspunda la numele de Kevin, Nicholas, Mario, Patrick, Carina, Anisia... Elev care e nascut sub semnul zodiacal Varsator, Pesti sau Gemeni!

3 5

27.01.2015 16:12 Scrabblera

Si care, ma rog, sunt "nevoile copiilor"?
Si care este, dupa dv., "mesajul pe care ele îl transmit în acest manual"...
Vorbe de claca, luate cu "copy/paste" de prin forumuri "educationale".

Si ce legatura este intre "mintea si sufletul" copiilor si aiureala cu semnele zodiacale? Va spun eu care e legatura: o sa faceti din ei niste babe superstitioase, cu mult inainte de vreme...

4 1

27.01.2015 17:57 luliboy

Nu va onoreaza insistenta cu care faceti comentarii!

2 0

27.01.2015 22:03 emil

Nevoile de educatie si nevoile de existenta ale copiilor sunt studiate atent de specialisti in domeniu si sunt adaptate si aplicate corect, stiintific, resposabil manualelor moderne de care beneficiaza anul acesta invataceii din clasele I-II. Mesajul trimis prin manuale, prin continut, prin desen, prin jocuri, teste, fise, este incadrarea in viata reala, adaptarea ca o cerinta fara de care nu se poate in orie sistem de educatie, fie ca e romanesc, german, americam sau finlandez. Chiar si exemplul cu semnele zodiacale este un element pe care il vedeti prezent in toate mediile: la tv, in presa scrisa, pe internet, in discutiile dintre copii. Valoarea educativa creste daca lasam la vedere un fenomen curent, "la moda" in loc sa il ascundem.... Exmplele pot continua si cand vorbim despre nume, despre tinuta, despre modul de comunicare. Trebuie sa acceptam ca lumea s-a schimbat si noi trebuie sa fim in trend, altfel invataceii nostri nu vor accepta educatia. Aceasta este chiar o modalitate cunoscuta de apropiere intre educat si educator...
Despre manuale voi da un raspuns si mai jos...

3 0

24.01.2015 10:37 mihaela1956

Ni s-a cerut sa alegem un manual, dar ne-am trezit cu altele. Nu putem folosi cd-urile pt ca nu avem internet in scoala. Scolile din mediul rural nu sunt dotate cu aparatura necesara.

4 2

24.01.2015 15:49 emil

Imi permit sa intervin, desi nu sunt de specialitate. Explicati va rog de ce ati primit alt manual decat cel comandat si despre ce manual este vorba? In al doilea rand, folosirea CD-urilor nu depinde de Internet, dimpotriva, sunt date tocmai pentru ca este posibil ca in scoala sa nu aveti internet. In al treilea rand, toate unitatile scolare din Romania au fost dotate cu calculatoare, e drept prin anii 2009, prin urmare, ar trebui sa aveti in scoala, cel putin un calculator desktop. Va doresc succes!

1 2

27.01.2015 16:05 Scrabblera

Si la ce le-ar folosi, daca ar avea un singur calculator (sau 2-3)? Sa se uite DOAMNELE la manual? Asta e scopul manualului?

2 1

27.01.2015 21:15 emil

Se poate proceda astfel:
- daca avem 1-2-3 calculatoare in clasa, o parte din elevi lucreaza pe fise, pe caiete iar 4 sau 6 dintre ei(o grupa) lucreaza la calculator, uitandu-se la filme, exemple sau jucandu-se pe un joc educativ de pe CD, legat de lectia predata. Elevii sunt rotiti pe timpul unei saptamani astfel incat fiecare sa aiba acces la manualul electronic. Am vazut aceasta tehnica in clase din UK unde exista un singur calculator si se foloseau lectii din seria BlackCat asemanatoare cu manualele noastre digitale, ba chiar mai putin strict legate de programa...

0 0

03.09.2015 19:25 LENUTA-TAMASAN

Se poate folosi un proiector care functioneaza tot fara Internet si este accesibil intregii clase.

6 1

24.01.2015 13:59 nica_ana

Am în clasă o fetiţă pe care o cheamă Alessia-Maia, româncă născută în...Italia.Cu siguranţă se va bucura să-şi vadă numele în abecedar. Îmi place manualul dar păcat că ajunge atât de târziu în şcoli. Şi manualele vechi sunt bune. Învăţătorii folosesc manualele alternative şi aleg ce e mai bun pentru elevii acestei ţări, adaptează, creează, pentru a le corela cu schimbările din viaţa de zi cu zi, cu realităţile acestei ţări...

5 5

25.01.2015 12:55 lungoci_andreea_amalia

Ce-ar fi sa nu le mai faceti atata reclama? In primul rand ar fi trebuit sa apara cel tarziu la inceputul anului scolar si nu acum. Nimeni nu se gandeste si la parintii care au de cumparat caiete speciale la CLR, MEM, lb engleza, religie, mape pentru abilitati practice, uniforme si diverse o mie de lucruri pentru scoala celor mici.
Probabil cu asa o intarziere vor aparea si manualele pentru clasa a V_a peste doi ani, ca sa fie pusi in mare incurcatura si profesorii, sa nu mai stie dupa ce sa se ghideze, de unde sa inceapa si pana unde sa mearga.
Va laudati ca aveti manuale noi? Dar cat poate retine copilul din toate astea sau cat trebuie sa galopeze invatatorul prin materie va intrebati? Cate notiuni noi au in fiecare an si cum de la an la an, acelasi lucru primeste o alta denumire? Stiti si asta?

1 4

27.01.2015 16:07 Scrabblera

Exact.

3 0

27.01.2015 21:30 emil Acest comentariu a fost moderat de emil

Manualele de care se vorbeste aici, sunt prezentate decent, in limita bunului simt, de Intuitext, compania care sustine integral site didactic.ro pe care va aflati in acest moment. Observati ca aceasta campanie de informare nu este impotriva concurentei, este deschisa si va permite orice fel de comentariu, vi se dau raspunsuri care sa va ajute, sa ajute pe elevi, pe educatori, dar mai ales pe parinti. Stim ca exista o perceptie negativa asupra manualelor digitale pentru ca nu s-au facut informari corecte, in primul rand invatatorilor care coordoneaza, practic, activitatile cu manualul si toate instrumentele ce decurg de predare/invatare. Manualele noi sunt construite asa cum a solicitat Ministerul Educatiei, respectandu-se programa dar si dupa principii de ergonomie, accesibilitate, atractivitate conform cerintelor de varsta ale copilului. Daca este folosit, subliniez:doar folosit, in integralitatea lui, manualul va fi un real sprijin pentru elevi avand in vedere cele spuse mai sus. Faptul ca manualele au fost date cu intarziere nu este problema editurilor sau a creatorilor de manuale ci a procedurilor defectuoase de licitatie. Caietele speciale sau caietele de lucru nu trebuiau cumarate anticipat, de altfel s-a facut recomandarea sa se lucreze dupa manualele vechi astfel incat parintii sa nu fie pusi la cheltuieli inutile. Este bine sa judecati corect lucrurile si sa intelegeti efortul facut pentru schimbarea modului de predare/invatare in conditiile lumii moderne. De aceea va recomand sa urmariti cu atentie ceea ce vi se ofera, informatiile date, si sa alegeti cu mult discernamant ceea ce considerati ca este util si eficient in educatia copilului. Va doresc succes!

2 0

30.01.2015 15:50 lungoci_andreea_amalia

Va cred si este de apreciat efortul urias pe care l-ati depus pentru realizarea acestor manuale. Eu am copilul in clasa a II-a. De la inceputul anului am fost nevoiti, ca parinti, sa dam milioane pe tot felul de auxiliare. De ce? Pentru ca asa a cerut invatatoarea care e innebunita ca are evaluare la sfarsit de primavara si pentru ca ea ne-a impus acest lucru motivand faptul ca nu se poate lucra pe manualele vechi atata timp, deoarece nu sunt in conformitate cu programa scolara. Stiu ca editurile nu sunt vinovate, fiecare are cate un sef de care trebuie sa asculte, dar cei de la minister, ar cam trebui dinamitati. Ne calca pe noi, profesorii, in picioare. Pur si simplu. Dau legi si pun in practica tot ce le trece prin cap, desi nu stiu cat de bine sunt ei informati de situatiile din scoli, mai ales de cele din mediul rural.
Multumesc.

0 0

03.03.2015 07:54 do_i_na

Cand vom putea avea si manualele digitale pentru clasa a II-a in format PDF?

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 52 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

316 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN