Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Editura INTUITEXT a câștigat LOCUL I în cadrul licitației pentru manualul de Limbă și literatura română – clasa a IV-a!

Puteți răsfoi în întregime manualul câștigător de LLR de clasa a IV-a chiar de aici:

Alege manualele Intuitext

Editura INTUITEXT se mândrește cu continuitate în calitate și la această disciplină, având manuale câștigate la clasele I, a II-a, a III-a și acum, a IV-a, cu aceeași echipă de autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel. Aceeași continuitate se poate regăsi și în cadrul manualelor de matematică!

Alege manualele Intuitext

Prin urmare, Editura INTUITEXT demarează o campanie de informare a cadrelor didactice cu privire la avantajele manualului de Limbă și literatura română de clasa a IV-a (variantele print și digitală), printre care amintim faptul că materia de studiu a fost structurată astfel încât să fie cât mai ușor de parcurs de către elevi, calitatea hârtiei și a tiparului. De asemenea, beneficiile cadrelor didactice sunt completate de Ghidul Învățătorului, de Testele de evaluare inițială, Testele de evaluare la sfârșitul semestrului întâi și de Testele de evaluare finală pe care le primesc automat în variante digitale. Totodată, manualul de Limba și literatura română este completat de caietul tip: Culegerea de exerciții!

Alege manualele IntuitextÎn plus, manualul de Limba și literatura română pentru clasa  a IV-a este conform cu programa școlară și, în varianta tipărită, este structurat în două volume (câte șase unități de învățare pe fiecare volum aferent celor două semestre ale anului școlar). Totodată, este important de precizat faptul că NU limitează activitatea elevului la o simplă observare, ci invită la activități practice și la acțiuni care presupun manipularea obiectelor, având în vedere că învățarea prin experiență este foarte eficientă.

Varianta digitală interactivă (pentru care editura INTUITEXT oferă suport de folosire) este utilizabilă și atractivă, ușor de înțeles și urmărește îndeaproape versiunea tipărită a manualului, prin respectarea conținutului literar, ordinii temelor și stilului grafic.

Prin intermediul experiențelor de învățare oferite de acest manual, elevii își dezvoltă structuri cognitive și competențe care le vor dezvolta creativitatea sau autonomia limbajului și cititului.

De asemenea, în partea introductivă sunt prezentate două personaje, ca elemente de atractivitate și motivare a elevilor: un băiețel, Luca, și o fetiță, Maria. Din perspectivă psiho-pedagogică, elevii se identifică cu personaje de vârsta lor sau apropiate ca nivel de dezvoltare, cu ajutorul cărora învață mai ușor.

Din perspectivă digitală, Luca și Maria apar în momentele de predare, însoțind, îndrumând și motivând copiii pe parcursul demersului educațional.

În paralel cu licitația pentru Limba și literatura română și Matematică (ambele câștigate), Editura INTUITEXT a participat și la licitația pentru Geografie, rezultatele urmând a fi anunțate în perioada următoare.

 

Cadrele didactice interesate să răsfoiască în întregime manualul câștigător de LLR de clasa a IV-a o pot face chiar aici:

Alege manualele Intuitext

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 07.10.2016 16:15 | 3127 vizualizări

Aflați mai multe despre Manuale și auxiliare Intuitext

Oferta Intuitext de caiete pentru anul școlar 2018-2019 - De la clasa Pregătitoare până la clasa a V-a învățăm cu plăcere!

Editura_Intuitext | 15.05.2018

0 comentarii

Caietul INTUITEXT de Limba și literatura română pentru clasa a V-a - le dezvăluie elevilor plăcerea cititului și le dezvoltă abilitățile de comunicare

Editura_Intuitext | 23.01.2018

0 comentarii

Manualul digital Intuitext de Matematică clasa a V-a – manualul numărul 1 pentru un an școlar sub semnul performanței

Editura_Intuitext | 20.09.2017

4 comentarii

Caietele elevului INTUITEXT pentru ciclul primar - De ce sunt alegerea perfectă atât pentru învățători, cât și pentru elevi

Editura_Intuitext | 01.09.2017

2 comentarii

Manualul INTUITEXT de Limba și Literatura Română clasa a V-a – un instrument excelent pentru invățarea centrată pe elev

intuitext | 02.08.2017

1 comentariu

Comentarii (2)

0 0

08.10.2016 06:35 sfetnicul

O veste îndelung așteptată și un rezultat binemeritat! Felicitări echipei Intuitext!

0 0

16.10.2016 17:04 isit

E frumos și atractiv. Important e să ajungă la elevi cât mai repede!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 49 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

292 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN