Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Copiii intră în clasa 0. Vezi ce le cumpără părinții

La rândul lor, părinții se străduiesc să le asigure copiilor toate cele necesare pentru un start de an școlar cât mai bun: manuale, rechizite, ghiozdan, haine chiar și, telefoane mobile.

“Nu ceva de fițe, mai mult de nevoie i-am luat”, explică Valeria Hărmănescu, mama lui Daniel. “Nu-mi place să-l știu departe. Așa că prefer să-i iau telefon, să-l pot suna oricând. Mă asigur că e bine și nu este în pericol”.

Cum pentru copii accesoriile pot fi ca o jucărie, mare parte din părinți preferă să le cumpere micuților telefoane la prețuri cât mai convenabile. Prin urmare, la începutul fiecărui an școlar, îi vom găsi pe părinți căutând telefoane pe OLX.ro.

Dacă și tu ai un telefon pe care ai putea să-l vinzi, pune anunț pe OLX.ro.

Adaugă gratuit anunțul tău și descoperă ce produse mai caută alți cumpărători din România.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 23.07.2014 14:36 | 2083 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (3)

0 0

01.08.2014 22:28 didinavrancianu

„Dacă și tu ai un telefon pe care ai putea să-l vinzi, pune anunț pe OLX.ro.”
Daca INTUITEXT a ajuns agent de vanzari pentru OLX, înseamnă că ne îndreptăm în pas vioi spre culmile progresului și civilizației... Jalnic!

0 0

03.08.2014 23:56 lumynitza_gh

“Nu ceva de fițe, mai mult de nevoie i-am luat”, explică Valeria Hărmănescu, mama lui Daniel. “Nu-mi place să-l știu departe. Așa că prefer să-i iau telefon, să-l pot suna oricând. Mă asigur că e bine și nu este în pericol”- afirma una dinte multele mamici. Ma intreb cum au putut creste atatea generatii pana sa apara mobilele. Cum au putut parintii sa-i stie pe actualii parinti departe. Sa-i poata suna ORICAND- ca doar de aceea vin la scoala, sa vorbeasca la telefon si sa-si linisteasca parintii ca sunt bine si nu sunt in pericol. Greul nostru nu este cel cu elevii ci cu parintii acestora, care in marea majoritate au uitat de unde au plecat si... iata unde au ajuns. Oricum in eventualitatea in are micutului nu-i este bine sau este in pericol, stimata doamna, nu el este cel care va avea posibilitatea sa va informeze, date find circumstantele.

0 0

12.08.2014 07:11 ilyesi2i

Parintii le cumpara copiilor , dupa buget, ceea ce isi permit.Unii cumpara doar caiete si creioane, altii ar cumpara si luna de pe cer.Din pacate, putini sunt cei care le ofera copiilor ceea ce este intr-adevar necesar.In primul rand, timp.Timp petrecut cu copilul, timp in care sa incerce sa relationeze cu copilul , sa ii arate ca il iubesc neconditionat, ca il respecta ca pe o persoana cu personalitate in devenire, cu nevoi, aspiratii proprii...Cei care isi permit, le cumpara lucruri scumpe ( o spun din experienta la catedra: multi parinti cumpara lucruri ca sa supraliciteze alti parinti, cu potenta financiara, doar ca sa isi dovedeasca faptul ca " pot" si ca rascumpere vina de a nu fi petrecut TIMP cu copilul din varii motive).Apoi il trimit la scoala, unde niste " amarati de invatatori, profesori, care consuma degeaba banii statului" trebuie ( in opinia lor, a parintilor imbogatiti in minunatii ani de dupa 1989) sa ii educe, sa ii invete cate-n luna si stele...Exceptii, ca peste tot, sunt...E trist .Rezistam.Cat timp?... Pana nu clacam. sau renuntam.Sau ne resemnam.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 49 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

290 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN