Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs judetean ”Datini și obiceiuri din străbuni-editia a-II-a Sărbători Pascale”

Primăvara semnifică renașterea naturii, sevele dătătoare de viață, iar Învierea lui Iisus sărbătorită primăvara readuce speranța, înalta existență umană la un alt nivel spiritual. Paștele este cea mai importantă sărbătoare creștină. Farmecul deosebit al Paștelui este dat de semnificația religioasă cât și de tradiții: oul vopsit, masa cu mâncăruri tradiționale-cozonac, pască, miel, slujba învierii. În cadrul proiectului ne propunem să colaborăm cu cadre didactice, preșcolari și elevi din grădinițele și școlile din județ să facem schimb de informații privind cunoașterea și respectarea tradițiilor și obiceiurilor pascale. Implicațiile educației în formarea personalității copilului confirmă și alimentează cu fapte că vârsta preșcolară și școlară sunt cele mai apte pentru formarea deprinderilor și obișnuințelor în general , a celor ce presupun bunătate, dragoste,respect pentru cel de lângă tine. SCOPUL CONCURSULUI 1. Valorificarea potenţialului artistic şi creator al copiilor prin realizarea unor lucrări originale pe tema dată, aplicând tehnici specifice artelor plastice; SECŢIUNILE CONCURSULUI 1. Creaţii artistico- plastice/desene, picturi,colaje, felicitări (pentru preşcolari/elevi) - lucrările vor fi realizate pe hârtie A4/A5, în tehnică de lucru/materiale la alegere; 3. Creații literare (elevi primar/gimnazial) cu tema „Paștele în sufletul meu”

Nume proiect: Datini și obiceiuri din străbuni-ediția a-II-a Sărbători Pascale

Organizatori: SCOALA GIMNAZIALA GRECI

Condiţii de participare: Lucrările copiilor, fisa de înscriere şi de acordul de parteneriat (semnat şi ştampilat în două exemplare - opţional) și un plic autoadresat și timbrat vor fi trimise organizatorilor într-un plic la adresa ȘCOALA GIMNAZIALĂ GRECI Comuna

Perioadă înscriere: 23.03.2015 - 06.04.2015

Perioadă desfăşurare: 01.01.2015 - 30.06.2015

Scoala Gimnazială Greci vă invită să participați la Concursul Județean ”Datini și obiceiuri din străbuni -Sărbători Pascale ”, concurs avizat și cuprins în calendarul activităților educative la nivelul ISJ.TL.. Nu se percepe taxă de participare.

Propus de: sevastinjeni_TL | 04.03.2015 19:33 | 981 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

294 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN