Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Clubul de Vara de la McDonald’s – un mod creativ de petrecere a vacantei

Pentru al treilea an consecutiv, McDonald’s da startul Clubului de Vara, un program unic prin care copiii au ocazia sa se bucure de vacanta intr-un mod amuzant si mai ales educativ. Avand in vedere faptul ca toti copiii sunt dornici sa invete si sa cunoasca lucruri noi de la varste foarte fragede, activitatile artistice si creative reprezinta metodele ideale prin care ei pot invata rapid lucruri noi intr-o atmosfera vesela si motivanta.

Te asteptam zilnic, in perioada 22 iunie - 11 septembrie 2015, la Clubul de Vara de la McDonald's, unde copilul tau poate sa isi exerseze talentele artistice si sa dea frau liber imaginatiei. Aici il vor astepta activitati foarte amuzante, in care toti copiii vor desena, picta, decupa si modela cu plastilina. La finalul activitatilor, micutul tau va invata lucruri noi, se va imprieteni cu alti copii, iar pentru toate aceste activitati McDonald's va pune la dispozitie toate materialele.

Fiecare zi din saptamana este dedicata unei activitati:

Luni: copiii se bucura de ziua prieteniei si invata sa construiasca din hartie si carton bratari, buchete de flori, copacei sau cosulete - simboluri ale prieteniei.

Marti: este ziua in care invatam sa ne jucam impreuna. Copiii vor colora, picta si invata multe lucruri noi prin intermediul jocului.

Miercuri: este ziua speciala a micilor artisti. E cea in care creativitatea va fi intens exersata pentru a crea diverse obiecte distractive din hartie creponata, carton si plastic.

Joi: e ziua in care sunt pregatite surprizele naturii si copiii vor invata despre anotimpuri, flori, animale, insecte, totul in spirit de distractie si joaca.

Vineri: inainte de inceperea weekend-ului, copiii au pregatita o zi de distractie in care vor modela cu plastilina colorata, vor crea un mini teatru de papusi si vor invata sa coloreze.

Si pentru ca prichindeii sa fie motivati sa se implice in activitati, McDonald's le va oferi cate o diploma fiecarui participant, urmand sa lipeasca abtibilduri sub forma de insigne in spatiile aferente fiecarui atelier creativ. Astfel, copiii isi vor putea completa colectia de insigne si vor avea certificarea de "expert" in jocuri si ateliere artistice.

Clubul de Vara de la McDonald’s se desfasoara in toate restaurantele din tara in perioada 22 iunie - 11 septembrie, iar la activitatile clubului pot participa toti copiii dornici sa invete, sa se joace si sa descopere experiente noi, alaturi de McDonald’s.

McDonald’s dezvolta constant activitati speciale pentru familii si copii, de la petreceri aniversare inedite, la spectacole cu Ronald, experiente digitale, pana la surprizele din Happy Meal.

Mai multe informatii pe pagina de Facebook/McDonalds.ro sau pe mcdonalds.ro sectiunea Familie.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: valentinaalina | 01.07.2015 11:56 | 1126 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 51 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

289 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN