Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Caietele elevului pentru clasele 0-4, editura INTUITEXT (sau cum să aveți cele mai eficiente instrumente de lucru la clasă)

Înainte de a porni „la drum“ în noul an școlar, învățătorul sau profesorul simte emoția aventurii, dar și responsabilitatea celui care conduce expediția: realizează traseul, procură toate instrumentele necesare și se asigură că fiecare membru al echipajului va avea parte de o călătorie inițiatică de neegalat.

Din acest motiv, în fiecare an, înainte de a decide ce manuale și caiete vor alege pentru elevii lor, dascălii caută informații relevante, studiază ofertele editurilor cu tradiție și apelează la cele mai credibile surse pentru a face alegerea potrivită pentru elevii lor.

Ca și în alți ani, editura INTUITEXT pune la dispoziția cadrelor didactice o varietate de caiete ale elevului (clasele 0-4), ce reprezintă în fapt o colecție inedită de fișe de lucru sau teme pentru acasă realizate în conformitate cu noua programă școlară.

Caiete Intuitext

Pentru clasa Pregătitoare, INTUITEXT oferă caiete pentru Comunicare în limba română, Matematică și Explorarea Mediului și Dezvoltare personală – fiecare dintre acestea reprezentând un demers educațional coerent și extrem de atractiv, cunoștințele fiind dobândite în mod intuitiv, prin recunoașterea unor simboluri și modele deja aplicate și practicate.

În plus, pe www.intuitext.ro dascălii vor descoperi caietele elevului și culegerile pentru Limba Română, Matematică, Științe pentru clasele Pregătitoare, I, a II-a, a III-a și a IV-a.

Așa cum vor observa utilizatorii Caietelor Elevului, autorii propun o abordare pedagogică interdisciplinară care asigură o dezvoltare progresivă a acestor competenţe.

Așadar, scrieți-ne pe adresa de e-mail scoala@intuitext.ro sau sunați-ne pe numărul de telefon 0372 156 300 și un reprezentant al editurii INTUITEXT vă va contacta .

La fiecare comandă, primiți:

- Planificarea unităților de învățare,
- Proiectarea unităților de învățare, 
- Seturi de teste de evaluare pe tot parcursul anului școlar, precum și

- Licență pentru caietul digital www.scoalaintuitext.ro

Citiți aici mai multe detalii despre oferta editurii INTUITEXT.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 26.08.2016 18:57 | 2532 vizualizări

Aflați mai multe despre Manuale și auxiliare Intuitext

Oferta Intuitext de caiete pentru anul școlar 2018-2019 - De la clasa Pregătitoare până la clasa a V-a învățăm cu plăcere!

Editura_Intuitext | 15.05.2018

0 comentarii

Caietul INTUITEXT de Limba și literatura română pentru clasa a V-a - le dezvăluie elevilor plăcerea cititului și le dezvoltă abilitățile de comunicare

Editura_Intuitext | 23.01.2018

0 comentarii

Manualul digital Intuitext de Matematică clasa a V-a – manualul numărul 1 pentru un an școlar sub semnul performanței

Editura_Intuitext | 20.09.2017

4 comentarii

Caietele elevului INTUITEXT pentru ciclul primar - De ce sunt alegerea perfectă atât pentru învățători, cât și pentru elevi

Editura_Intuitext | 01.09.2017

2 comentarii

Manualul INTUITEXT de Limba și Literatura Română clasa a V-a – un instrument excelent pentru invățarea centrată pe elev

intuitext | 02.08.2017

1 comentariu

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 49 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

292 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN