Şcoala cu
bune practici

39 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Alege cel mai bun manual de Educație Tehnologică și Aplicații Practice pentru clasa a V-a CNEE: 94,33 puncte

Editura Ascendia Design oferă, începând de azi, gratuit, accesul la testarea manualului pentru profesori, părinți și elevi. Noul manual școlar, aprobat prin ordinul ministrului educaţiei naţionale Nr. 4865/06.09.2017, se poate accesa direct și integral pe platforma educațională de pe manuale.eduteca.ro, cât și pe site-ul ministerului la manuale.edu.ro.

Datorită autorilor Prof. Carmena Neamțu și Prof. Halbac Violeta, precum și a tehnologiei software folosite în manualul prezentat, oferta educațională a editurii Ascendia Design a primit cel mai mare scor între toți ofertanții de la licitația din 2017, CNEE acordându-i 94,33 puncte din 100 posibile.

Mai departe, vă prezentăm profesorii autori ai manualului declarat câștigător, precum și experiența acestora:

Prof. Neamțu Carmena

"Din anul 2007 fac parte din Comisia Națională de Curriculum, participând încadrul grupului de lucru la revizuirea programelor școlare la disciplina Educație Tehnologică. Am 18 ani de predare a materiei Educație Tehnologică. Am creat acest manual ca un instrument pentru profesorii care au nevoie de o informație bine sintetizată la sala de clasă. Consider că am abordat toate unghiurile pantru clasa a V-a și că profesorii vor găsi un ajutor în această reușită.”

Prof. Halbac Violeta

Am o vechime în învățământ de 27 ani, din care 14 ani am predat disciplina Educație Tehnologică. Am realizat acest manual din dorința de a asigura un instrument eficient de predare-învățare-evaluare. Profesorii vor găsi un real sprijin în această resursă. Pentru acest lucru, am    incorporat toate conținuturile cuprinse în programa școlară într-o manieră atractivă și accesibilă copiilor. Două puncte importante pe care am vrut să le ating sunt conștientizarea importanței dezvoltării durabile și formarea comportamentului sănătos la copii.

Varianta digitală completă a manualului de Educație Tehnologică clasa a V-a precum și varianta PDF se găsesc pe site-ul manuale.eduteca.ro. Tot ce trebuie să faceți este să selectați manualul de tehnologie din lista de manuale disponibile și să apăsați fie butonul “Manual Digital”, fie pe cel cu “Deschide PDF” imediat ce intrați pe link.

În continuare, în perioada 11.09.2017 - 14.09.2017, conform precizărilor primite de la CNEE (urmează a se comunica către școli), profesorii trebuie să aleagă manualul pe care doresc să îl folosească la clasă, urmând procedura de alegere standard: profesorii comunică directorului școlii manualul editurii cu care doresc să lucreze și acesta comandă pentru școală, gratuit, folosind sistemul pus la dispoziție de ministerul educației.

Vă îndrumăm să vă exercitați dreptul de a alege manualul cu care doriți să lucrați la clasă! Și, pentru motivele anterior precizate, vă recomandăm manualul Ascendia Design pentru disciplina Educație Tehnologică și Aplicații practice pentru clasa a V-a!

 

Propus de: valentinaalina | 11.09.2017 11:23 | 4804 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Comentarii (2)

0 0

21.09.2017 17:08 stanelenatargoviste

Nu va suparati pe mine..dar manualul nu respecta noua programa!Deci....nu stiu cum ati castigat licitatia!

0 0

10.10.2017 17:54 bolohanrr

Toate manualele nu respecta programa! Toate incep cu alte capitole...Asta inseamna reforma curriculara a sistemului educational romanesc: mai multe manuale si mai multe continuturi pentru elevi. In loc sa se reduca aceste continuturi !!!!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«MARTIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

149 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN