Jocuri educaţionale

Duelul primăverii
Probleme care se rezolvă prin 1-2 operaţii
Matematica Clasa a II-a

În căutarea morcovului
Adunări şi scăderi în concentrul 0-1000
Matematica Clasa a III-a

Încurcatura geografică
Harta fizică a României. Puzzle
Geografie Clasa a IV-a
Căutare avansată

Toate

Propuneţi un material

test -tehnologia preparatelor din peste

test disciplina sortimente de preparate coroborat cu servirea preparatelor

Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 10-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 11-a;

valighivercea | 19.02.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 50KB
2 descărcări

teste de evaluare - Mise-en-pale-ul

Realizarea mise-en-place-ului

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 10-a;

ddorina | 26.01.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 132KB
17 descărcări

Laborator - mise-en-place-ul

Realizarea mise-en-place-ului in funcție de meniul comandat.

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

ddorina | 26.01.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 20KB
26 descărcări

Lecție achiziții - Mise-en-place

Definirea mise-en-place-ului
Aranjarea mise-en-place-ului simplu

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

ddorina | 27.01.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 47KB
22 descărcări

PLANIFICARE CALITATEA ÎN TURISM ŞI ALIMENTAŢIE

Calitatea în turism şi alimenţie, componentă a ofertei educaţionale pentru calificări profesionale din domeniul de pregătire profesională Turism şi alimentaţie, face parte din cultura de...

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 9-a;

narcisaliliana | 15.01.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 71KB
34 descărcări

Planificare Procese de bază în alimentaţie

Modulul Procese de bază în alimentaţie, componentă a ofertei educaţionale pentru calificări profesionle din domeniul de pregătire Turism şi alimentaţie, face parte din cultura de specialitate şi...

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 9-a;

narcisaliliana | 15.01.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 75KB
33 descărcări

etalarea preparatelor lichide

Modalitatile de etalare si servire a preparatelor lichide

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 13KB
59 descărcări

proces tehnologic -supe crema

Descrierea operatiilor tehnologice de obtinere a supelor crema

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 14KB
41 descărcări

Ustensile si utilaje

Principalele utilaje si ustensile folosite la obtinerea preparatelor lichide

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 12KB
67 descărcări

structura preparatelor lichide

Tipurile de preparate lichide , caracteristicile acestora

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 16KB
52 descărcări

calcul nutritiv supe

Se calculeaza valoarea nutritiva a supelor

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 13KB
43 descărcări

calcul nutritiv ciorbe

Modul in care se calculeaza valoarea nutritiva a produsului

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 13KB
50 descărcări

supe limpezi

Modalitati de obtinere a supelor simpezi

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 15KB
39 descărcări

REALIZAREA SOSURILOR

Clasificarea sosurilor: materii prime si materiale folosite

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 22.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 18KB
40 descărcări

PREGATIREA ANTREURILOR CALDE SI RECI

Clasificarea antreurilor; materii prime folosite

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 22.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 20KB
38 descărcări

sari la pagina


Azi: 341 evenimente

«FEBRUARIE 2017»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Ziua păsărilor

Propus de: verzisorii

Sondajul zilei

Noile programe de gimnaziu sunt acum in dezbatere publica. Dati o apreciere generala asupra lor si mai ales, comentati. Puteti face referire la specialitatea care va intereseaza. http://www.ise.ro/proiectele-de-programe-scolare-pentru-gimnaziu-in-consultarea-specialistilor-si-a-practicienilor

194 voturi | 14 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Pentru stiri, revista, resurse la clasa. PREMIUM abonament!