Jocuri educaţionale

Testoasa
Elemente intuitive de geometrie. Forme plane
Matematica Clasa a III-a

Încurcatura geografică
Harta fizică a României. Puzzle
Geografie Clasa a VIII-a

Ispita fructelor
Ordinea operaţiilor şi folosirea parantezelor rotunde în exerciţii
Matematica Clasa a III-a
Căutare avansată

Toate

Propuneţi un material

PLANIFICAREA EVALUARII - SERVIREA PEPARATELOR ȘI BAUTURILOR

Am realizat o planificare a tipurilor de evaluare la Modulul SERVIREA PEPARATELOR ȘI BAUTURILOR

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;

Învăţământ liceal - Învăţământ special - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;

gabihreniuc | 04.04.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 100KB
12 descărcări

test -tehnologia preparatelor din peste

test disciplina sortimente de preparate coroborat cu servirea preparatelor

Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 10-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 11-a;

valighivercea | 19.02.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 50KB
28 descărcări

teste de evaluare - Mise-en-pale-ul

Realizarea mise-en-place-ului

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 10-a;

ddorina | 26.01.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 132KB
47 descărcări

Laborator - mise-en-place-ul

Realizarea mise-en-place-ului in funcție de meniul comandat.

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

ddorina | 26.01.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 20KB
90 descărcări

Lecție achiziții - Mise-en-place

Definirea mise-en-place-ului
Aranjarea mise-en-place-ului simplu

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

ddorina | 27.01.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 47KB
84 descărcări

PLANIFICARE CALITATEA ÎN TURISM ŞI ALIMENTAŢIE

Calitatea în turism şi alimenţie, componentă a ofertei educaţionale pentru calificări profesionale din domeniul de pregătire profesională Turism şi alimentaţie, face parte din cultura de...

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 9-a;

narcisaliliana | 15.01.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 71KB
64 descărcări

Planificare Procese de bază în alimentaţie

Modulul Procese de bază în alimentaţie, componentă a ofertei educaţionale pentru calificări profesionle din domeniul de pregătire Turism şi alimentaţie, face parte din cultura de specialitate şi...

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 9-a;

narcisaliliana | 15.01.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 75KB
63 descărcări

etalarea preparatelor lichide

Modalitatile de etalare si servire a preparatelor lichide

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 13KB
77 descărcări

proces tehnologic -supe crema

Descrierea operatiilor tehnologice de obtinere a supelor crema

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 14KB
56 descărcări

Ustensile si utilaje

Principalele utilaje si ustensile folosite la obtinerea preparatelor lichide

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 12KB
83 descărcări

structura preparatelor lichide

Tipurile de preparate lichide , caracteristicile acestora

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 16KB
60 descărcări

calcul nutritiv supe

Se calculeaza valoarea nutritiva a supelor

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 13KB
53 descărcări

calcul nutritiv ciorbe

Modul in care se calculeaza valoarea nutritiva a produsului

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 13KB
62 descărcări

supe limpezi

Modalitati de obtinere a supelor simpezi

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 15KB
47 descărcări

REALIZAREA SOSURILOR

Clasificarea sosurilor: materii prime si materiale folosite

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 22.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 18KB
51 descărcări

sari la pagina


Azi: 262 evenimente

«MAI 2017»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Când achiziţionaţi caiete de lucru pentru elevi?

75 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: intuitext Propuneţi un sondaj