Jocuri educaţionale

Armonia culorilor
Fracţii egale
Matematica Clasa a IV-a

Una din trei
Apele curgătoare şi vegetaţia României
Geografie Clasa a IV-a

Pinguinii
Înmulţiri în concentrul 0-1000
Matematica Clasa a III-a
Căutare avansată

Toate

Propuneţi un material

Les pâtes de base

Projet didactique

Învăţământ liceal - Limbi materne - Lecţii - Clasa a 11-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 11-a;

ev_fr_bz | 09.06.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 51KB
2 descărcări

Répondre à une réclamation au restaurant: présenter ses excuses, proposer une solution

PROJET DIDACTIQUE

Învăţământ liceal - Limbi moderne - Lecţii - Clasa a 11-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 11-a;

ev_fr_bz | 07.06.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 58KB
14 descărcări

Proiect didactic/Tehnologii generale de obtinere a produselor de origine animala

Proiect didactic/Tehnologii generale de obtinere a produselor de origine animala/Pregătirea semifabricatelor pentru preparatele din carne

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 153KB
25 descărcări

Proiect didctic/TEHNOLOGII SPECIFICE DE OBȚINERE A PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALĂ

PROIECT DIDACTIC/ MODULUL:TEHNOLOGII SPECIFICE DE OBȚINERE A PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALĂ/ TEMA: MATERII AUXILIARE FOLOSITE LA FABRICAREA PREPARATELOR DIN CARNE

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 12-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 80KB
8 descărcări

MODULUL :TEHNOLOGII SPECIFICE DE OBȚINERE A PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALĂ-Proiect didactic

Proiect didactic/MODULUL: TEHNOLOGII SPECIFICE DE OBȚINERE A PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALĂ/TITLUL LECŢIEI: DETERMINAREA CLORURII DE SODIU DIN PREPARATELE DIN CARNE

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 12-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 61KB
17 descărcări

Schema tehnologica

Schema tehnololgica de obtinere a parizerului dietetic.

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 10-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 39KB
5 descărcări

Test de evaluare -laborator industrie alimentara

Test de evaluare -laborator industrie alimentara

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 18KB
12 descărcări

Test de evaluare -laborator tehnologic

Test de evaluare -laborator tehnologic

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 70KB
10 descărcări

test de evaluare la modulul Modulul : Tehnologii generale de prelucrarea a cărnii , laptelui, pestelui, legumelor si fructelor

Modulul :Test de evaluare la modulul: Tehnologii generale de prelucrarea a cărnii , laptelui, pestelui, legumelor si fructelor, clasa a X-a

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 10-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 10-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 25KB
11 descărcări

plan de evaluare si matricea de specificatie la disciplina de specialitate

Acest material este util pentru planificarea evaluarii la disciplina de specialiate si realizarea matricii de specificatie.

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 10-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 10-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 31KB
13 descărcări

Proiect didactic lectie de evaluare

Proiect didactic lectie de evaluare potrivita pentru o lectie demonstrativa.

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 12-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 43KB
24 descărcări

Proiect didactic pentru o lectie mixta

Proiect didactic pentru o lectie mixta potrivit pentru lectii demonstrative pentru obtinerea gradului didactic.

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 12-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 89KB
43 descărcări

Proiect didactic pentru o lectie de laborator .

Proiect didactic pentru o lectie de laborator potrivit pentru lectiile demonstrative pentru obtinerea gradelor didactice

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 12-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 234KB
23 descărcări

Proiect didactic pentru o lectie de laborator .

Proiect didactic pentru o lectie de laborator, potrivit pentru obtinerea gradelor didactice.

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 12-a;

harabor_larisa | 18.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 93KB
8 descărcări

PLANIFICAREA EVALUARII - SERVIREA PEPARATELOR ȘI BAUTURILOR

Am realizat o planificare a tipurilor de evaluare la Modulul SERVIREA PEPARATELOR ȘI BAUTURILOR

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;

Învăţământ liceal - Învăţământ special - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;

gabihreniuc | 04.04.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 100KB
38 descărcări

sari la pagina


Azi: 20 evenimente

«AUGUST 2017»
LuMaMiJoViSaDu
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce va place cel mai mult sa faceti in vacanta?

152 voturi | 3 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj