Jocuri educaţionale

Ispita fructelor
Ordinea operaţiilor şi folosirea parantezelor rotunde în exerciţii
Matematica Clasa a III-a

Fagurele
Noţiunea de fracţie
Matematica Clasa a IV-a

Cu răţuştele la culcare
Formarea numerelor. Clasa miilor, clasa unităţilor
Matematica Clasa a III-a
Căutare avansată

Toate

Propuneţi un material

test -tehnologia preparatelor din peste

test disciplina sortimente de preparate coroborat cu servirea preparatelor

Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 10-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 11-a;

valighivercea | 19.02.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 50KB
21 descărcări

teste de evaluare - Mise-en-pale-ul

Realizarea mise-en-place-ului

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 10-a;

ddorina | 26.01.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 132KB
35 descărcări

Laborator - mise-en-place-ul

Realizarea mise-en-place-ului in funcție de meniul comandat.

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

ddorina | 26.01.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 20KB
60 descărcări

Lecție achiziții - Mise-en-place

Definirea mise-en-place-ului
Aranjarea mise-en-place-ului simplu

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

ddorina | 27.01.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 47KB
55 descărcări

PLANIFICARE CALITATEA ÎN TURISM ŞI ALIMENTAŢIE

Calitatea în turism şi alimenţie, componentă a ofertei educaţionale pentru calificări profesionale din domeniul de pregătire profesională Turism şi alimentaţie, face parte din cultura de...

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 9-a;

narcisaliliana | 15.01.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 71KB
48 descărcări

Planificare Procese de bază în alimentaţie

Modulul Procese de bază în alimentaţie, componentă a ofertei educaţionale pentru calificări profesionle din domeniul de pregătire Turism şi alimentaţie, face parte din cultura de specialitate şi...

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 9-a;

narcisaliliana | 15.01.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 75KB
50 descărcări

etalarea preparatelor lichide

Modalitatile de etalare si servire a preparatelor lichide

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 13KB
68 descărcări

proces tehnologic -supe crema

Descrierea operatiilor tehnologice de obtinere a supelor crema

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 14KB
49 descărcări

Ustensile si utilaje

Principalele utilaje si ustensile folosite la obtinerea preparatelor lichide

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 12KB
74 descărcări

structura preparatelor lichide

Tipurile de preparate lichide , caracteristicile acestora

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 16KB
56 descărcări

calcul nutritiv supe

Se calculeaza valoarea nutritiva a supelor

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 13KB
49 descărcări

calcul nutritiv ciorbe

Modul in care se calculeaza valoarea nutritiva a produsului

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 13KB
56 descărcări

supe limpezi

Modalitati de obtinere a supelor simpezi

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;

danielasurlaru | 23.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 15KB
45 descărcări

REALIZAREA SOSURILOR

Clasificarea sosurilor: materii prime si materiale folosite

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 22.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 18KB
47 descărcări

PREGATIREA ANTREURILOR CALDE SI RECI

Clasificarea antreurilor; materii prime folosite

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;

danielasurlaru | 22.10.2016

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 20KB
46 descărcări

sari la pagina


Azi: 300 evenimente

«MARTIE 2017»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Prezentare scoala

Propus de: scoala_negreni

Sondajul zilei

Ați văzut conținutul abonamentului Didactic Premium? Vă este util? Comentați.

55 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: ioana_popescu Propuneţi un sondaj