Jocuri educaţionale

Armonia culorilor
Fracţii egale
Matematica Clasa a IV-a

Una din trei
Apele curgătoare şi vegetaţia României
Geografie Clasa a IV-a

Podul
Adunarea şi scăderea fracţiilor cu acelaşi numitor
Matematica Clasa a IV-a
Căutare avansată

Toate

Propuneţi un material

Proiect didactic/Tehnologii generale de obtinere a produselor de origine animala

Proiect didactic/Tehnologii generale de obtinere a produselor de origine animala/Pregătirea semifabricatelor pentru preparatele din carne

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 153KB
21 descărcări

Proiect didctic/TEHNOLOGII SPECIFICE DE OBȚINERE A PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALĂ

PROIECT DIDACTIC/ MODULUL:TEHNOLOGII SPECIFICE DE OBȚINERE A PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALĂ/ TEMA: MATERII AUXILIARE FOLOSITE LA FABRICAREA PREPARATELOR DIN CARNE

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 12-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 80KB
7 descărcări

MODULUL :TEHNOLOGII SPECIFICE DE OBȚINERE A PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALĂ-Proiect didactic

Proiect didactic/MODULUL: TEHNOLOGII SPECIFICE DE OBȚINERE A PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALĂ/TITLUL LECŢIEI: DETERMINAREA CLORURII DE SODIU DIN PREPARATELE DIN CARNE

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 12-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 61KB
14 descărcări

Test de evaluare -laborator industrie alimentara

Test de evaluare -laborator industrie alimentara

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 18KB
7 descărcări

Test de evaluare -laborator tehnologic

Test de evaluare -laborator tehnologic

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 70KB
3 descărcări

test de evaluare la modulul Modulul : Tehnologii generale de prelucrarea a cărnii , laptelui, pestelui, legumelor si fructelor

Modulul :Test de evaluare la modulul: Tehnologii generale de prelucrarea a cărnii , laptelui, pestelui, legumelor si fructelor, clasa a X-a

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 10-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 10-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 25KB
9 descărcări

plan de evaluare si matricea de specificatie la disciplina de specialitate

Acest material este util pentru planificarea evaluarii la disciplina de specialiate si realizarea matricii de specificatie.

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 10-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 10-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 31KB
11 descărcări

fisa de progres a elevilor

Acest material este util pentru a observa progresul elevilor si intocmirea planului remedial.

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 32KB
7 descărcări

Proiect didactic lectie de evaluare

Proiect didactic lectie de evaluare potrivita pentru o lectie demonstrativa.

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 12-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 43KB
17 descărcări

Proiect didactic pentru o lectie mixta

Proiect didactic pentru o lectie mixta potrivit pentru lectii demonstrative pentru obtinerea gradului didactic.

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 12-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 89KB
32 descărcări

Proiect didactic pentru o lectie de laborator .

Proiect didactic pentru o lectie de laborator potrivit pentru lectiile demonstrative pentru obtinerea gradelor didactice

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 12-a;

harabor_larisa | 19.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 234KB
14 descărcări

Proiect didactic pentru o lectie de laborator .

Proiect didactic pentru o lectie de laborator, potrivit pentru obtinerea gradelor didactice.

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 12-a;

harabor_larisa | 18.05.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 93KB
7 descărcări

Fișa de observare a lucrării de laborator

Determinarea acidității laptelui

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;

ionelajanina | 20.02.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 43KB
16 descărcări

Fișa de observare a lucrării de laborator

Examinarea microscopică a granulelor de amidon

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;

ionelajanina | 21.02.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 44KB
7 descărcări

Fișa de observare a lucrării de laborator

Determinarea zaharurilor prin metoda refractometrică

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;

ionelajanina | 21.02.2017

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 44KB
16 descărcări

sari la pagina


Azi: 89 evenimente

«IUNIE 2017»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Cât de utile sunt temele pentru vacanţa de vară?

389 voturi | 15 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: ioana_popescu Propuneţi un sondaj