ALIMENTE VEGETALE FERMENTATE
8 iunie 2016, 09:30
Fermentarea este o forma antica de conservare a alimentelor, care îmbunătățește conținutul nutrițional al alimentelor. Acest proces are la bază fermentaţia zaharurilor existente în materiile prime de către diferite suşe de bacterii lactice în prezenţa sării.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a;
41 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Diverse recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a;
sv2008 | Colegiul Economic "Ion Ghica" Braila
0 comentarii
TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.